Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nytt bilvarehus på Gardermoen

Birger N. Haug Gardermoen
12. september åpner vi dørene til et av Norges største bilvarehus på Gardermoen. Her tilbyr vi nye biler fra Hyundai og Subaru, samt brukte biler av alle merker. Verkstedet er godkjent merkeverksted for Nissan, Hyundai og Subaru. Vi har en egen avdeling for småskader og lakk, og tilbyr også bilpleie og polering.

Alt til bilen på et sted – spar tid og penger

De fleste liker ikke å bruke mer tid enn nødvendig, derfor har vi samlet alt til bilen din under et tak. I vårt bilvarehus finner du tilbehør som barneseter, dekk, skistativ, takbokser og batterier for å nevne noe. Har du behov for en større bil i en periode, kan vi hjelpe deg med det. Vi sjekker også inn dekkene dine på vårt dekkhotell. Og hvorfor ikke benytte muligheten til å kombinere småreparasjoner som irriterende shoppingbulker, eller sprekk i frontruta sammen med den ordinære servicen? Ved å kombinere tjenester er det også penger å spare.

Stort utvalg av brukte biler

Utvalget i bruktbilavdelingen blir et av Norges beste. Alt fra nyere brukte biler (Premium) til eget konsept for eldre biler (Outlet) Her vil du finne alle bilmerker. Med et bredt utvalg biler på et område like stort som to fotballbaner, ligger alt til rette for å finne drømmebilen.

Storsatsning

Bilvarehuset er et av Birger N. Haugs største satsninger, og det åttende bilanlegget i rekken. Gardermoen er et vekstområde, og bilvarehuset ligger attraktivt lokalisert. Det er enkel adkomst fra E6, og du finner oss rett ved siden av Plantasjen, i Hovinmovegen 6 (se kart).

Gode kundeopplevelser

Du er velkommen innom for en hyggelig bilprat. Vi gir deg gjerne gode råd og veiledning om ditt bilhold. Når du har bilen på verksted kan du nyte en god kopp kaffe og litt snacks i vår hyggelige ventesone. Eller benytt tiden til å få unna litt jobb ved en av våre arbeidsstasjoner. Har du behov for å lade bilen, er det også lagt til rette for det. Kvalitet og omtanke er våre verdier, og målet vårt er at du skal være svært fornøyd etter et besøk hos oss.

Åpningsfest 12. – 14. september

Vi har svært gode åpningstilbud og byr på mat og drikke. Ta med deg barna og la de kose seg i hoppeslottet mens vi snakker bil.

Se tilbud og fullstendig program her

– Hos oss ønsker vi å legge til rette for et enkelt bilhold, her får våre kunder alt til sin bil. Vi ønsker å være gode rådgivere, og er godt rustet med mange dyktige medarbeidere med solid bilkompetanse. Vi gleder oss til å ønske velkommen til vårt nye topp moderne bilvarehus, sier daglig leder Anders Lund.

Footer