Vi anbefaler å følge bilens serviceintervaller for å sikre at bilen er i god stand og trygg på veien. I tillegg bidrar det til å holde verdien på bilen oppe den dagen du ønsker å selge.
02-10-17

Service og vedlikehold av bilen

Bestill time

 

Service på bilen er viktig

Med riktig og regelmessig vedlikehold holder du bilen i god stand og bidrar til at den holder seg godt i verdi. Et komplett service- og garantihefte der alt vedlikehold står registrert er også viktig for prisen når du skal bytte bil. Vær påpasselig med å følge bilens serviceintervaller, det er viktig for driftssikkerheten og en forutsetning for opprettholdelse av bilens fabrikkgaranti. Er bilen din noen år gammel har vi serviceprogrammer tilpasset eldre biler. Birger N. Haug AS sender ut serviceinnkallinger basert på historikk og forventet kjørelengde med forslag til tidspunkt til alle våre kunder.

Det gjør at du kan være sikker på at din bil er i de beste hender hvis du velger et av våre verksteder. La derfor våre kompetente mekanikere ta hånd om din Nissan, Subaru, Hyundai, MG, BYD, Maxus eller Isuzu. Jevnlig vedlikehold sikrer også at bilen din beholder maksimal ytelse, driftssikkerhet og økonomi.

Birger N. Haug ønsker at du som bileier skal få et problemfritt bilhold. For å sikre dette, får alle våre ansatte grundig opplæring både via Nissan, Subaru, Hyundai, MG, BYD, Maxus og Isuzu sentralt, men også gjennom vårt eget kompetanse- og opplæringssystem.

Vedlikehold mellom service

Vi har i de senere år sett at vedlikeholdsintervallene har økt og det er derfor viktigere enn noen gang at service og vedlikehold gjøres etter fabrikkens anbefalte program. Dette vil bidra til å holde både drivstoffutgifter og miljøpåvirkning så lav som mulig.

Jevnlig vedlikehold vil gi motoren lengre levetid, bedre driftssikkerhet og ikke minst sørge for at du har fulle rettigheter når det gjelder garanti. Birger N. Haug bruker i dag kun helsyntetisk olje på alle nyere biler. Dette gjør vi fordi den har en bedre kvalitet og kan brukes hele året.

Vi anbefaler å peile oljen med jevne mellomrom og se at den ligger mellom maksimum og minimum. Gjør du alt vedlikehold som er anbefalt, er dette din forsikring for at bilen skal fungere frem til neste service.

 

Bestill time