Har du fått steinsprut i frontruta? Gjør noe med det før det utvikler seg til større skade. Som oftest kan en skade repareres på mellom 30 og 50 minutter.
15-06-17

Steinsprut - profesjonell utbedring av skader i frontruten

Reparasjon av steinsprut

Har du fått en skade etter steinsprut anbefales det å reparere denne før det utvikler seg til en større sprekk. Det skal lite til for at en skadet rute sprekker dersom det ikke repareres på riktig måte, noe som kan føre til en mer kostbar reparasjon enn det som i utgangspunktet var nødvendig.

Avansert teknologi i frontruta

De fleste nye biler, inkludert våre merker Nissan, Subaru og Hyundai, har høy teknisk standard med avanserte sikkerhetssystemer i frontruten. En steinsprutskade kan sette systemet ut av drift og dermed gå ut over trafikksikkerheten grunnet dårligere sikt og feilfunksjon i førerassistentsystemet. Viktige sikkerhetsfunksjoner som  adaptiv cruisekontroll, nødbremsassistent og filskifteassistent kan slutte å virke.

Sprukket frontrute

Har du fått en sprekk i frontruten så må den skiftes. Frontruten er en del av bilens bærende konstruksjon og skal tåle kraftig påkjenning. Ruten har ulike sensorer og er knyttet til sikkerhetssystemer.  Ved et skifte av frontruten er det derfor viktig at denne kalibreres riktig. Ved å få jobben gjort ved et merkeverksted som kan din bil er man trygg på at arbeidet utføres i henhold til produsentens anbefalinger.

Kostnadsfri reparasjon av steinsprut

Våre verksteder utbedrer steinspruten kostnadsfritt dersom du har kasko eller delkasko.

Har du fått en steinsprutskade? Ta gjerne kontakt med oss for for veiledning.

Skademeldingsskjema

Gjør det enkelt. Last ned skademeldingsskjema for bilglass. Fyll ut og lever til verkstedet ved innlevering av bil.

Skademeldingsskjema bilglass

Bestill time