Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Subaru Oslo - Birger N. Haug oppgraderer butikken

Nyåpning av Subaru Oslo
Ved Birger N. Haug Oslo har vi fornyet hele butikken for å gi kundene et inntrykk av hvor Subaru overgår alt – nemlig i skog og mark.

Subaru for vanskelige kjøreforhold

Subaru Norge har lyttet til fornøyde kunder i USA, som har scoret bilene 100 % på vanskelige kjøreforhold. Nå ønsker Subaru at også kundene i Norge skal få dette inntrykket fra første stund når de kommer for å se på bilene, og har derfor tatt naturen inn i lokalene. Subaru Oslo hos Birger N. Haug har blitt ny.

Oppgradert Subaru Oslo

Over sommeren har Oslo-avdelingen blitt rustet opp med grønne omgivelser. Her er teltplass og turglade mennesker. En hengebro fra taket omringer Subarus råeste modeller. Oppussingen skjer etter suksess ved Follo-avdelingen som ble oppgradert i våres.

Ved avdelingen i Oslo jobber salgssjef Carl Erik Bakke og selgerne Lasse Lyngstad og Jonas Øie. De har hørt mye positivt fra kunder i Follo og er spente på responsen i Oslo.

Subaru er best i marka og en trofast følgesvenn når man skal ut på tur.

Besøk Birger N. Haug

Kom innom oss i Haraldrudveien 9 i høst for å se selv. Opplev vår grønne oase av vill natur og biler kjent for sin sikkerhet og kvalitet.

 

 

Vedlegg

Footer