I en test av MG EHS plug-in hybrid utført av VG trilles det terningkast fem for nykommeren fra Kina. "Virkelig mye bil for pengene", er dommen.
13-08-21

Test MG EHS - Meget pluss!

Mye el-rekkevidde for pengene

VGs Hanne Hatrem har testet plug-in hybriden MG EHS i sommer og konklusjonen er at du får mye bil for pengene. Den elektriske rekkevidden var hele 20 % over det som er oppgitt under optimale kjøreforhold, noe som gir en rekkevidde på 63 km (oppgitt 52 km). I tillegg fremheves svært lave driftskostnader som et pluss.

MG EHS er komfortabel

«Forsetene er som snytt ut av nesen på en racerbil» sier VGs tester. De oppleves altså svært komfortable med god sidestøtte og elektrisk justering. MG EHS har en bakkeklaring på 15 cm, noe som også gjør det enkelt å sette seg inn i bilen.

En rekke assistansesystemer som standard

MG EHS har flere assistansesystemer som er standard i begge utstyrsvariantene, til glede for testeren. Du får blant annet adaptiv cruisekontroll med køfunksjon som akser, bremser og styrer når man kjører i under 60 km/t. I tillegg har bilen autonødbrems (med fotgjengergjenkjenning), blindsonevarsler og frontkollisjonsvarlser.

Lekende lett å kjøre

VG mener MG EHS er lekende lett og god å kjøre. Totalt sett en komfortabel fjæring, selv om den «er litt stump over fartshumper». Et annet pluss som trekkes frem er 7 års garanti. Alt i alt gir VG MG EHS terningkast 5 og «Meget pluss».

Vil du teste MG EHS? Kontakt en av våre butikker for prøvekjøring og et godt tilbud.

 

BESTILL PRØVEKJØRING ØNSKER TILBUD

 

Les hele testen i VG+