Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Første kunde har fått sin nye Nissan LEAF

Utlevering nye leaf til kunde
Siden nye Nissan LEAF ble tilgjengelig for salg 6. september i fjor har interessen vært enorm. Hele 6500 kontrakter er skrevet og Birger N. Haug alene står for over 2000 av dem. Etter kun fem måneders venting kunne endelig de første kundene få overlevert sin splitter nye Nissan LEAF. Ingelill K. Langtvedt fra Solbergelva var en av dem.

Presseevent i regi av Nissan Nordic

Onsdag 7. februar var ventetiden over for de første Nissan LEAF-kjøperne. I regi av Nissan Nordic ble det arrangert et presseevent hos Birger N. Haugs avdeling i Buskerud hvor fire kunder fikk utlevert sin nye Nissan LEAF. Ingelill K. Langtvedt fra Solbergelva var den aller første som kunne rulle ut av butikken i en splitter ny 2.0-utgave av den populære elbilen.

– Stas å være først ute

Langtvedt var tidlig ute med bestillingen og kunne dermed hente bilen sin først. Hun har også hatt en tidligere utgave av Nissan LEAF og vet derfor delvis hva hun går til selv om bilen ble kjøpt usett. Hva er grunnen til at du valgte å kjøpe LEAF igjen? – Jeg synes bilen er utrolig god å kjøre og det er god plass i den. Den har god sittekomfort og har mye utstyr som jeg setter pris på å ha i en bil. Jeg likte godt utseende på den forrige, og den nye er enda finere, sier den fornøyde bileieren.

Det har vært og er en enorm interesse rundt nye Nissan LEAF. Mange har allerede kjøpt den og mange er nysgjerrige på hvordan bilen er. Å være blant de første som kjører rundt  i nye Nissan LEAF kan gi en viss oppmerksomhet. – Jeg vil tro det er mange som legger merke til bilen på veien, det er bare hyggelig. Jeg synes det var veldig stas å være en av de første med ny bil, jeg har sett veldig frem til å få den, sier Langtvedt.

– En bil man blir glad i

Birger N. Haug er Norges største forhandler av Nissan og er den forhandleren i Europa som har solgt flest Nissan LEAF. Målet er å gjøre det enkelt for våre kunder ved å tilby alt på ett sted. Kvalitet og omtanke for kunden og deres bil er noe vi har jobbet for i over 70 år. Som andregangs LEAF-eier vet Ingelill hva hun får som kunde hos Birger N. Haug. – Jeg får alltid god hjelp når jeg trenger det og de som jobber der er blide og hyggelig, sier hun.

Og etter å ha kjørt nye Nissan LEAF i litt over ett døgn er dommen klar. – Bilen er fantastisk god å kjøre og den har enda større bagasjerom enn forgjengeren! Dette er rett og slett en bil man blir veldig glad i, avslutter en fornøyd LEAF-eier.

 

Klargjøringssenter i Røyken skal sikre effektiv utlevering

Birger N. Haug har solgt hele 2000 Nissan LEAF siden lanseringen i september. For å sikre effektiv utlevering tilbyr vi våre kunder å hente bilen direkte fra vårt klargjøringssenter i Røyken. Mange kunder velger dette alternativet for å få bilen utlevert tidligere. Dette gjør oss i stand til å opprettholde estimert leveringstid ved kontraktsinngåelse. Med denne løsningen sikrer vi full kontroll på prosessen og at alle biler leveres mer effektivt enn om de skulle blitt levert en og en fra selger ute på avdelingene.

Vil du kjøpe nye Nissan LEAF?

Ca 10 % av alle nye Nissan LEAF som er solgt er via Internett. Sjekk gjerne ut vår nettbutikk hvor du kan bygge bilen, velge finansiering og signére med BankID. Er du usikker på om du skal velge elbil kan du lese mer om fordeler og annen nyttig informasjon på vår elbil-side.

Kjøp LEAF på nett  Alt om elbil

 

Footer