Vinneren av hovedpremien i Birger N. Haugs julekalender Lars Ellingsen, kunne denne uken hente ut premien.
18-01-17

Vinner av julekalenderen hentet premien

Lars Ellingsen fra Langhus ble den heldige vinner av julekalenderen hvor hovedpremien var en måneds lån av Nissan Qashqai. Konkurransen, som ble gjennomført på Facebook, bestod av spørsmål som ble publisert daglig i hele adventsperioden. Vinneren ble trukket ut av alle som hadde svart riktig på minst ett spørsmål. Denne uken kunne han hente premien hos Birger N. Haugs avdeling i Oslo. "Dette passet veldig bra. Min egen bil måtte på service nå og da passet det perfekt at jeg kunne komme opp hit og låne en annen bil", sier Lars. "Samtidig er jeg veldig fornøyd med den raske responsen jeg fikk da jeg uten forvarsel ringte og sa at jeg gjerne ville hente ut premien min. Bare noen timer etter hadde jeg bil til disposisjon", avslutter en fornøyd vinner.

Vinner av julekalenderen

Lars Ellingsen kunne hente ut premien i Birger N. Haugs julekalender, nemlig en måneds lån av en Nissan Qashqai. Markedsdirektør Line Nordlund Setsaas overrekker premien.

Flere vinnere

I tillegg til hovedpremievinneren ble det trukket ut fem lukevinnere hver uke. Premiene varierte fra hodelykter og termoser til gavekort på bilpleie på henholdsvis 1300,- og 3000 kroner.

Fornøyd med responsen

Markedsdirektør i Birger N. Haug, Line Nordlund Setsaas, er fornøyd med responsen på julekalenderen. Det var totalt 2 408 deltagere i årets konkurranse. "Det er andre året vi gjør dette og deltagelsen doblet seg fra året før", sier Line. "Vi håper dette kan bli en hyggelig tradisjon som kundene våre liker. Samtidig gir vi flere muligheten til å teste en av våre fantastiske biler", avslutter hun.