Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

70-årsjubileum for Birger N. Haug

Birger N. Haug
Året var 1947 da Birger N. Haug startet opp som bilverksted på Bislett. Mye har skjedd siden den gang og i år kan Norges største Nissan- og Subaru-forhandler, med en årlig omsetning på NOK 1,4 mrd., feire 70-årsjubileum.

70-årsjubileum med 250 ansatte og 5500 biler

Siden den spede oppstarten for 70 år siden har Birger N. Haug gradvis etablert seg i store deler av Oslo og omegn og består i dag av seks avdelinger fordelt i Oslo, Akershus og Buskerud. Med sine 250 ansatte og et årlig bilsalg på over 5.500 biler kan selskapet skilte med tittelen «Norges største Nissan- og Subaru-forhandler». – Reisen fra verkstedet i Norabakken på Bislet, som ble etablert i etterkrigstiden, og der vi er i dag med seks flotte anlegg har vært enorm, sier hovedeier Carl Einar Haug.

Leverandør av alle bilrelaterte tjenester

Verkstedtjenester er fortsatt en stor og viktig del av Birger N. Haug og det satses stadig innenfor dette området. I 2011 åpnet et nytt skadesenter, som av mange omtales som ett av Norges mest moderne og veldrevne skadeanlegg, og senest i 2016 åpnet et eget småskadesenter. Det nye senteret har topp moderne spesialverktøy som gjør det mulig å tilby raske og rimelige reparasjon av småskader. – Det er viktig for oss å stadig utvikle oss for å gi kundene et bedre og mer tilpasset tilbud, noe småskadesenteret er et direkte resultat av, sier leder for skadesenteret, Lars Erik Bakken.

Hos Birger N. Haug får du levert alle typer tjenester som våre kunder har behov for til bilen sin, samlet på ett sted, som blant annet bilglass, bilpleie, dekkhotell og reparasjon av alle type skader. Det siste i rekken er såkalt kvikkservice hvor vi tilbyr service på nyere modeller fra Nissan mens kunden venter. Vi tilbyr også leiebil for de fleste behov gjennom Birger N. Haug Bilutleie AS.

Dette gjør Birger N. Haug til en komplett leverandør av tjenester knyttet til bil, både for privat- og bedriftsmarkedet.
Budskapet til våre kunder er at når de har behov for bilrelaterte tjenester, så skal de komme til oss i Birger N. Haug!

Klargjøringsfabrikk i Røyken

Et helt nytt klargjøringssenter på 24.000 kvm åpnet i Røyken i 2015. Dette er et fremtidsrettet anlegg hvor produksjonen har kapasitet til å ivareta store volumer av nye og brukte biler satt i fabrikkmessig produksjonsflyt. Bilforhandlervirksomhet i Oslo-området innebærer høye kostnader pr. kvm i kombinasjon med stort plassbehov. I dette bildet vil Røyken-anlegget bidra til at øvrige bilanlegg kan fokusere på eksternt arbeid og få tilførsel av biler til salgshallene basert på «just in time»- prinsippet.

Kvalitet og omtanke i fokus

Siden oppstarten i 1947 har kjerneverdiene «Kvalitet og omtanke» stått sentralt. – Å kjøpe bil er en stor investering for mange og det er viktig at kundene føler seg helt trygge på sine valg. Dette bidrar vi til gjennom høy kvalitet på produkter og tjenester og ikke minst at våre ansatte bryr seg og er interessert i kundens behov, sier administrerende direktør Paal Jahrmann. – Våre kjerneverdier er også i fokus opp mot medarbeiderne og våre relasjoner til hverandre. Det bidrar til å skape en god arbeidsplass hvor vi gleder oss til å gå på jobb, sier Jahrmann.

Elektrisk fremtid

Siden 2011 har Birger N. Haug vært leverandør av den eventyrlige elbil-suksessen Nissan Leaf, og i en periode var bedriften verdens største forhandler av elektriske biler.
I denne perioden har bedriften opparbeidet seg betydelig kompetanse og kapasitet på elbil.
–Vi føler oss sikre på at historien vil vise at Nissan Leaf bare var starten på det elektriske eventyret og at Birger N. Haug med Nissan i ryggen vil spille en vesentlig rolle i dette markedet også i fremtiden, avslutter Paal Jahrmann.

Mer om Birger N. Haugs historie

Birger N. Haug jubileumslogo

Footer