Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Birger N. Haug tar Nissan til topps!

Nissan Leaf
Nissan topper salgsstatistikken på personbiler i oktober med over 1300 biler solgt på landsbasis. Birger N. Haug står for hele 40 % av dette salget! Dette til tross for at vi kun er representert i fem av totalt 64 Nissan-distrikter.

Sensasjonell utvikling for bilsalget

Norsk bilbransje opplever en omstilling vi aldri har opplevd maken til tidligere. Biler med tradisjonelle drivlinjer som diesel- og bensinmotorer opplever stedvis en tilnærmet bråstopp i salget. Men midt oppe i denne kraftige omstillingen skiller Nissan LEAF og Norges største forhandlerkjede for elbiler – Birger N. Haug – seg ut og baner ny vei for framtiden. – Dette er rett og slett et elektrisk eventyr, og jeg er ekstremt stolt over de imponerende resultatene hele organisajsonen og hver forhandler har skapt. Birger N. Haug foretok noen dristige veivalg og prioriteringer tidlig, som vi nå ser fortjenesten av, sier administrerende direktør i Birger N. Haug, Lars Borger Hansen.

Står for over 40 % av Nissan-salget på landsbasis

Nissan drar i land førsteplassen for antall solgte personbiler i oktober med totalt 1367 registreringer. Birger N. Haug er en betydelig bidragsyter til topplasseringen med en andel på over 40 %. Det er ikke overraskende Nissan LEAF som drar lasset for den japanske bilprodusenten, og det viser nok en gang at Nissan er den mest pålitelige leverandøren av elbiler når det kommer til levering.

Best i 4 av 5 distrikt

Birger N. Haug har Nissan-avdelinger i fem distrikt og i fire av disse topper vi salgsstatistikken i oktober. – I Oslo, Romerike, Follo og Buskerud er vi rett og slett foran de tradisjonelt store lokomotivene Toyota og Volkswagen, sier salgsdirektør i Birger N. Haug, Øivind Buer. I vårt siste disktrikt, Asker og Bærum, ble vi en god nummer to. –Dette er et resultat av knallhard jobbing, god tilgang på biler og et logistikk- og klargjøringssanlegg som virkelig fungerer, sier Buer.

Størst på elbil

Birger N. Haug har i flere år vært verdens største LEAF-forhandler med nær 10.000 solgte LEAF, og er med det størst på elbil i Norge. Det er ikke bare nybilsalget som preges av topplasseringer. –Vi er en betydelig aktør også på bruktbil, og med så mange solgte elbiler gjennom flere år har vi  opparbeidet oss betydelig kompetanse på service og ettermarkedstjenester knyttet til elbil, sier Buer. Birger N. Haug har også et eget klargjøringssenter hvor hele 15.000 biler går gjennom systemet årlig.

Vurderer du ny bil eller har behov for service eller vedlikehold på bilen din? Ta gjerne kontakt med en av våre avdelinger.

Kontakt oss Våre Nissan-modeller Våre verkstedtjenester

Footer