Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Kjøpe brukt elbil

Stort utvalg innen bruktbil
Elbilen tar en stadig større andel av bilmarkedet, også på bruktbil. Vi gjør det enkelt å finne våre brukte elbiler, både i butikkene vår og på nett. Se etter den grønne fargen.

Se utvalget av brukt elbil

Hvorfor skal du kjøpe elbil av Birger N. Haug?

Birger N. Haug har lang erfaring med elbil og har siden vi startet salget av Nissan Leaf i 2010 solgt nærmere 10 000 elbiler! Dette gjør at vi har den ledende erfaringen i Norge på fagfeltet elbil, og vi har flere ganger vært verdens mestselgende elbilforhandler, uansett merke.

Høy kompetanse på elbil

Vi har sertifiserte mekanikere på alle avdelinger som har gått egne kurs hos Nissan og Hyundai. I tillegg har vi nøkkelkompetanse på garantihåndtering. Ved å kjøpe bil av oss og bruke våre tjenester sikrer du at din bil har riktig oppdatering til enhver tid. Vi er en av få forhandlere i Norge som har spesialverksted for batteribytte og for håndtering av skader på elbil. Gjennom å være kunde hos Birger N. Haug tilbys du et 360° bilhold og en totalleverandør på elbil.

Brukt elbil

Alle våre brukte elbiler gjennomgår en grundig gjennomgang før salg. Bilene selges med tilstandsrapport og alle batterier gjennomgår en «helsesjekk» slik at du som kunde kan få riktig veiledning av hva du kan forvente av km pr. lading og andre viktige nøkkelfaktorer.

Alt du trenger til elbilen

Det finnes nå en jungel av leverandører på nett av ulike ladeprodukter og tilbehør. Vi har gjort jobben for deg med å plukke ut de beste aktørene for å sikre deg som kunde det tryggeste valget til konkurransedyktig pris.

Vurderer du å kjøpe elbil? Ta en titt på vårt utvalg av brukte elbiler.

Se brukte elbiler

>Tilbake

Footer