Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Birger N. Haug forhandler Hyundai

Birger N. Haug ny forhandler Hyundai
Birger N. Haug går tungt inn og etablerer seg som Hyundai-forhandler i både Oslo og Buskerud. I tillegg etableres en salgsavdeling for Hyundai på Nesbru i Asker hvor Birger N. Haug Holding har sine kontorer.

Forhandler Hyundai i Buskerud

I 2016 kjøpte Birger N. Haug opp Buskerud Bilsenter, som forhandlet Nissan og Kia i Drammens-området. I januar ble Kia avviklet og erstattet med Hyundai. Det var på et tidspunkt planlagt at Buskerud-avdelingen skulle skilles i to ulike selskaper under Birger N. Haug Holding. Man har nå kommet frem til at både Nissan og Hyundai skal selges under merkenavnet Birger N. Haug. Hyundai-avdelingen i Buskerud er allerede etablert med både salg og verkstedtjenester.

Utvider i Oslo og Nesbru

I tillegg til å selge Hyundai i Buskerud skal også salget utvides til avdelingen på Risløkka i Oslo. Anlegget er på totalt 20 000 kvm og tilbyr alle tjenester innen bil slik som skadesenter, verksted, småskade, bilpleie, bilutleie og salg av ny- og bruktbil. Hyundai vil få en adskilt nybilavdeling på rundt 500 kvm.

På Nesbru, hvor Birger N. Haug Holding har sine kontorer, var det tidligere en Nissan-avdeling. Her gjøres det små tilpasninger for å få inn Hyundai. Begge anleggene antas å være klare med Hyundai rundt sommeren.

Årets bil

Hyundai Ioniq ble kåret til årets bil i 2017 og det er planlagt en rekke lanseringer av elbiler og ladbare hybrider fremover, noe som er svært attraktivt for det norske markedet.

-Hyundai er et spennende merke som satser hardt og har fremgang både i Europa og i Norge.  Vi er meget positive til satsingen på Hyundai, og dialogen med Hyundai Motor Norway har gitt oss trygghet for at vi har felles ambisjoner og sammenfallende syn på hvordan vi skal lykkes med merket i Stor-Oslo, sier administrerende direktør i Birger N. Haug, Paal Jahrmann.

-Birger N. Haug  har en anleggsstruktur som er bygget for å håndtere store volumer, og vi føler oss sikre på at denne satsingen vil bidra til at vi vil nå våre målsetninger relatert til selskapets volumstrategi, avslutter  Jahrmann.

Fornøyd importør

Administrerende direktør i Hyundai Motor Norway, Thomas Rosvold er godt fornøyd med det nye samarbeidet.
–Med denne løsningen sikrer vi en god representasjon i Oslo-området, hvor vi har hatt underdekning, sier han. Birger N. Haug er en solid partner som vi gleder oss til å jobbe mer sammen med, avslutter Hyundai-importøren.

Kontakt oss for mer informasjon om Hyundai.

Se Hyundai-modeller.

Footer