Hyundai IONIQ er kåret til Årets Bil 2017. I konkurranse med 30 andre biler, blant dem premiummodellene Mercedes-Benz E-klasse og Volvo S90/V90, stakk IONIQ av med topplasseringen.
29-06-17

Hyundai IONIQ - kåret til årets bil 2017

Hyundai IONIQ - tre alternative el-motorer

Hyundai IONIQ ble kåret til Årets Bil 2017 og det var konseptet med tre alternative el-motorer som gjorde at Hyundai stakk av med seieren. Kunden kan velge mellom ren elbil, hybrid eller ladbar hybrid. Dette gjør at man enkelt kan velge bil basert på eget kjøremønster.

Godt utstyrt

Hyundai IONIQ har en omfattende utstyrspakke sammenlignet med prisen. Den har alt av passive og aktive sikkerhetssystemer og er i følge juryen en lettkjørt og god bil. I tillegg kan IONIQ by på blant annet skinnseter, seteventilasjon, varme i rattet, LED-lys og trådløs lading av mobiltelefon. –Det kommer til å ta lang tid før vi ser en tilsvarende bil som gir så mye  til en så gunstig pris, konkluderer juryformann og redaktør i Autofil Espen Stensrud.

Strenge kriterier

Juryen hadde følgende kriterier å forholde seg til:

  • Miljøegenskaper
  • Passiv og aktiv sikkerhet
  • Pris, økonomi og pålitelighet
  • Kjøreegenskaper, praktisk bruk, design, komfort og resultat av leseravstemning

 

Birger N. Haug ny Hyundai-forhandler i Oslo og Buskerud

Nå kan du kjøpe årets bil hos Birger N. Haug. Fra 1. januar 2017 ble vår avdeling i Buskerud Hyundai-forhandler og i juni åpnet vi en helt ny Hyundai-avdeling i vår butikk i Oslo. Ta gjerne turen innom oss eller bestill prøvekjøring av IONIQ eller andre modeller fra Hyundai på våre nettsider.

Hyundai Ioniq årets bil 2017