For Sophie Elise var det et enkelt valg da hun skulle få seg bil. For henne er det flere fordeler med å kjøre elbil.
07-04-19

Sophie Elise valgte Nissan LEAF fra Birger N. Haug

Sophie Elise valgte Nissan Leaf - sparer penger på elbil

Da Sophie Elise skulle flytte ut av sentrum meldte behovet for bil seg. –Jeg ønsket å spare penger og fant raskt ut at elbil er mye snillere for lommeboken enn en bensinbil.  Jeg har spart utrolig mye penger, både på bomringen og drivstoffkostnader. Dersom man kjører rundt 20.000 km i året og passerer bomringen to ganger daglig sparer man godt over 40.000 kroner i året! Det merkes på lommeboken.

Elbil som miljømål

Det er ikke bare økonomiske besparelser som er viktig for Sophie Elise. Hun viser et sterkt miljøengasjement i sine egne kanaler og har satt seg helt konkrete mål for hvordan hun selv kan bidra til et bedre miljø. Ett av disse målene var å kjøre elbil. –Miljø er en viktig sak for meg så når jeg kunne velge en bil som er bedre for miljøet var valget enkelt, sier hun. –En annen ting som er helt supert med elbil er at den er nesten helt lydløs! - Jeg har faktisk blitt veldig glad i min Nissan LEAF, sier Sophie.

Sophie Elise med ny Nissan Leaf
Sophie Elise valgte Nissan LEAF fra Birger N. Haug 1

Føltes trygt å velge Birger N. Haug

Da Sophie Elise annonserte at hun var ute etter ny bil var det mange forhandlere som tok kontakt for å gi henne et tilbud. Valget falt på Birger N. Haug. –Jeg valgte å samarbeide med Birger N. Haug fordi kundeservicen deres var på topp fra første stund. Jeg fikk raskt svar på spørsmålene mine og jeg fikk en kontaktperson som jeg stoler på og som alltid er tilgjengelig når det er noe jeg ikke forstår. For å være helt ærlig var det ganske mye jeg ikke forstod, spesielt i starten. Da er det trygt å vite at jeg alltid får god hjelp. I tillegg leverte Birger N. Haug bilen raskt, avslutter Sophie Elise.

Les Sophie Elises innlegg om miljøtiltak hun ønsker å gjøre, blant annet å bytte til elbil.

 

Vil du lese mer om elbil se våre elbilsider. Vurderer du Nissan LEAF, se gjerne våre kampanjer.

 

 Se våre elbiler Se kampanjer

 

Ønsker du å prøvekjøre Nissan LEAF eller få et uforpliktende tilbud?

 

Bestill prøvekjøring   Få uforpliktende tilbud

 

Jeg har faktisk blitt veldig glad i min Nissan LEAF

Sophie Elise, Influenser