Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Vårt Outlet-konsept for bruktbil

Outlet
Birger N. Haug har et eget konsept innenfor bruktbil, Birger N. Haug Outlet. Outlet og bruktbilsenteret, som er lokalisert på Gardermoen og i Røyken, selger biler fra alle merker, også våre egne som bl.a. er Nissan, Hyundai og Subaru.

Se utvalget av biler i outlet

Ryddig for deg som bilkjøper

Birger N. Haug har åtte forhandleranlegg fordelt i Oslo og Viken. Forhandlerne tilbyr i hovedsak nyere bruktbiler fra egne merker som Subaru, Hyundai, Nissan og MG i tillegg til nyere biler fra andre merker. Outlet i Røyken og på Gardermoen vil ha fokus på alle bruktbiler. Også de som man tradisjonelt sett ikke har kunnet kjøpe hos forhandler men som tidligere ville vært solgt til såkalte oppkjøpere. Det er et klart definert skille mellom Outlet og øvrige bruktbilavdelinger i Birger N. Haug. Dette for at det skal være enklere for deg som bilkjøper og mer tydelig hva du kan forvente av utvalg ved våre forskjellige avdelinger.

Outlet = bruktbil i trygge rammer

Outlet selger bruktbiler som du vanligvis ikke finner hos merkeforhandler til gode priser i trygge rammer. Dette kan være biler med noen småskader i karosseri eller noe teknisk som bør utbedres. I tillegg kan noen av bilene ha en usikker tilstand og historikk på enkelte områder. Disse bilene ønsker vi å tilby direkte til deg i stedet for å selge de til et fordyrende mellomledd før de kommer ut på markedet. En stor fordel ved å kjøpe Outlet-bil fra Birger N. Haug, i forhold til av en privatperson, er at man er omfattet av kjøpsloven i større grad enn ved privatkjøp. Du har også mulighet til å kjøpe bruktbilgaranti på biler med tilstandsrapport. Det er en trygghet for deg at vi garanterer at bilen er fri for heftelser og at vi tar hånd om handelen på en profesjonell måte.

Godt merket

Eksempel på merking av Outlet-biler

Eksempel på hvordan Outlet-bilene vil bli merket i bruktbilannonser på bl.a Finn.no

Det skal være liten tvil om hvilke bruktbiler som inngår i Outlet-konseptet. Alle annonser som ligger på Finn.no vil ha egen banner merket med «Outlet». Også på våre egne bruktbilsider på bnh.no vil alle bruktbilene i denne kategorien ligge i en egen fane. Ved bruktbilsenteret i Røyken og på Gardermoen er det et dedikert område for Outlet-biler. Det skal være enkelt for deg som kunde å orientere seg både på nett og i butikklokalene.

Se vårt utvalg av biler i Outlet.

Besøk våre outlet-avdelinger her:  Røyken eller Gardermoen

Birger N. Haug Outlet logo

>Tilbake

Footer