Birger N. Haug har et eget konsept innenfor eldre bruktbiler, Outlet. Her selger vi biler fra alle merker.
23-05-19

Vårt Outlet-konsept for bruktbil

Se utvalget av biler i outlet

Ryddig for deg som bilkjøper

Birger N. Haug har åtte forhandleranlegg fordelt i Oslo og Viken. Forhandlerne tilbyr i hovedsak nyere bruktbiler fra egne merker som Subaru, Hyundai, Nissan og MG i tillegg til nyere biler fra andre merker. Outlet i Røyken og på Gardermoen vil ha fokus på alle bruktbiler. Også de som man tradisjonelt sett ikke har kunnet kjøpe hos forhandler men som tidligere ville vært solgt til såkalte oppkjøpere. Det er et klart definert skille mellom Outlet og øvrige bruktbilavdelinger i Birger N. Haug. Dette for at det skal være enklere for deg som bilkjøper og mer tydelig hva du kan forvente av utvalg ved våre forskjellige avdelinger.

Dette er vårt OUTLET-konsept

Vi er ærlige med deg. Vi har begrenset kunnskap om bilen du kjøper hos oss, og derfor får du kjøpt den til en rimelig penge. Du må regne med at bilene vi selger i vårt OUTLET-KONSEPT vil medføre kostnader til reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger en del over hva det koster å vedlikeholde en helt ny bil. Dette er fordi både bruk og tidens tann har medført slitasje på bilen.

Biler som omsettes i OUTLET omfatter biler i lavere prisklasser, eldre biler, biler utenfor nybilgaranti, biler med høy kilometerstand, biler med ukjente faktorer som ukjent eller manglende eier-, bruks, og servicehistorikk, leasingbiler, leiebiler, m.m. Vi kan derfor ikke garantere for at bilen ikke har feil og mangler.

Bilen du kjøper hos oss er brukt, slitt og selges til gunstig pris. Bilen selges «som den er» uten tilstandsrapport, med redusert reklamasjonsmulighet.

Godt merket

Eksempel på merking av Outlet-biler

Eksempel på hvordan Outlet-bilene vil bli merket i bruktbilannonser på bl.a Finn.no

Det skal være liten tvil om hvilke bruktbiler som inngår i Outlet-konseptet. Alle annonser som ligger på Finn.no vil ha egen banner merket med "Outlet". Også på våre egne bruktbilsider på bnh.no vil alle bruktbilene i denne kategorien ligge i en egen fane. Ved bruktbilsenteret i Røyken og på Gardermoen er det et dedikert område for Outlet-biler. Det skal være enkelt for deg som kunde å orientere seg både på nett og i butikklokalene.

Se vårt utvalg av biler i Outlet.

Besøk våre outlet-avdelinger her:  Røyken eller Gardermoen

 

>Tilbake