Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Kjøpe bruktbil fra A til Å

Salgskonsulent i dialog med kunder
Det kan dukke opp mange spørsmål under planleggingen av å skaffe seg ny bil. Hva gjør jeg med den bilen jeg har? Hvordan ordner jeg med finansiering? Hva er garantien på brukte biler, osv? Under har vi satt opp en del typiske spørsmål og svar.

Jeg vurderer å kjøpe ny bil, hvor starter jeg?

Å kjøpe ny bil trenger ikke å bety at bilen er helt ny fra fabrikk. For de aller fleste er det både mer lønnsomt og et smartere valg å kjøpe en bil som allerede har gått litt på veien.  Vi har brukte biler fra alle merker og prisklasser. Vi har valgt å dele inn bruktbilene våre i tre kategorier; Premium, Outlet og Elbil. Her finner du vårt store utvalg av bruktbiler. Våre salgskonsulenter gir deg råd og veiledning i å finne en bil som passer deg og dine behov.

Hva gjør jeg med den bilen jeg har i dag?

Vi tar gjerne bilen din i innbytte. Alder og antall kilometer har ingenting å si. Med våre ulike konsepter innen bruktbil har vi plass til alle! Dersom du allerede er i kontakt med en av våre salgskonsulenter vil vedkommende hjelpe deg med en verdivurdering av bilen. Dersom du ikke har kommet så langt kan du fylle ut skjemaet så blir du kontaktet av en medarbeider.

Er det garanti på bruktbiler?

Alle våre Premium-biler leveres med minst 1 års garanti. Biler under fem år leveres med gjenstående fabrikkgaranti. Bilene i denne kategorien har servicehistorikk og leveres med tilstandsrapport.

Velger du å kjøpe en Outlet-bil vil du være omfattet av kjøpsloven i større grad enn om du hadde kjøpt bilen av en privatperson, noe som gir deg en ekstra trygghet. Les mer om Outlet.

Hvordan får jeg lån?

Vi tilbyr inntil 100 % finansiering gjennom vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank. Normalt vil en lånesøknad behandles raskt og oftest mens du venter. Dette gjør at betaling og utlevering av bilen kan skje raskt. Har du en innbyttebil så kan dette brukes som en egenkapital slik at lånekostnadene blir lavere. Våre salgskonsulenter vil hjelpe deg med lånesøknaden.

Kan jeg kjøpe forsikring hos dere?

Vi tilbyr noen av markedets beste forsikringer gjennom våre samarbeidspartnere If, Gjensidige, Tryg og Enter. Vi har merkeforsikringer slik at du får den forsikringen som passer best til akkurat den bilen du kjøper.

Registrering av bilen

Birger N. Haug er Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen, og hjelper deg å få bilen registrert på dagen.

Hvor raskt kan jeg få bilen?

Normalt kan vi levere bilen på dagen.

Kan bilen leveres hjem til meg?

Vi kan levere bilen hjem til deg!  Unntak kan forekomme dersom du bor på en adresse hvor det ikke er mulig å komme til for en stor lastebil. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby markedets beste betingelser på transport.

Hva skjer etter at jeg har fått bilen?

Noen dager etter at du har fått bilen din vil salgskonsulenten som solgte deg bilen kontakte deg på telefon for å høre om alt er i orden. Det er viktig for oss at du er svært fornøyd og vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Du vil derfor også motta en spørreundersøkelse som vi håper du tar deg tid til å svare på.

Våre verkstedtjenester

Når du har kjøpt bil hos oss vil du få et varsel når det nærmer seg tid for service. Vi tar service på alle merker og har tilpasset service også for eldre biler. Dersom du skulle ha behov for andre verkstedtjenester så har vi et stort tjenesteutvalg. Hos oss får du alt til bilen din på ett sted. Les mer om våre verkstedtjenester.

Se våre bruktbiler Kontakt oss

Footer